Haftanın Videosu

Nedir?
Socrative, oyun temelli değerlendirme yapılabilen bulut tabanlı öğrenci yanıtlama sistemidir.
Nasıl Çalışır?
Socrative’de sınıf düzeni yerine oda mantığı vardır. Bir oda oluşturup öğrencilerinize oda ismini vererek oraya dahil olmalarını sağlayabilirsiniz. Oluşturacağınız sınav ya da etkinlikleri odalarda aktif hale getirip öğrencilerin katılımını sağlayabilirsiniz.
Avantajları
Öğrencilerin öğrenmesini ve kazanımları anlama durumlarını değerlendirmek için verimli, yenilikçi ve teşvik edici bir web 2.0 aracıdır. Socrative ile öğrencilerin fikirlerini, yorumlarını ve sorgulama becerilerini ölçebilmek için açık uçlu sorular sorabilirsiniz. Öğrenci sonuçlarını toplu olarak tek ekranda görebilir ve karşılaştırma yaparak puanlayabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 25.11.2020 12:17 Okunma Sayısı : 356