2022-23 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim

Sevgili öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılındaki derslere ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır. (MSKÜ Senatosu Karar No. 651/23 Tarih: 20/02/2023).

Derslerin Veriliş Biçimi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında eğitim-öğretim, uygulamalı eğitimi kapsayan ve aşağıda listelenen programlar haricinde çevrimiçi uzaktan öğretim yöntemi ile yürütülecektir.

Yüz yüze yürütülecek programlar ve dersler şöyledir:

a. Tıp Fakültesi’nin 4,5. ve 6. Sınıfları
b. Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıfı
c. Veterinerlik Fakültesi 5. Sınıfı
d. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik, Fizyoterapi, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinin 4. Sınıflarının staj dersleri,
e. (7+1) Programı uygulayan Teknoloji Fakültesi’nin tüm bölümleri ve Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Bölümü (+1 döneminde)
f. Öğretmenlik Uygulaması dersi (Eğitim Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü), İslami İlimler Fakültesi, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı)
g. Mezun durumuna gelmiş ve meslek stajı eksik kalmış öğrencilerin zorunlu / seçmeli meslek stajları

Bu programlar dışındaki ön lisans ve lisans programları ile hazırlık sınıfı ve lisansüstü öğrencilerin öğrenimleri uzaktan öğretim yöntemi ile yapılacaktır.

Derslere Erişim
Derslere erişmek için, dys.mu.edu.tr adresinden, kullanıcı adına @posta.mu.edu.tr uzantılı öğrenci e-mail adresi ve öğrenci şifresi ile giriş yapılır. DYS üzerinden ders içeriğine, video kayıtlarına ve materyallere ulaşılabilir. DYS kullanımı için, DYS Kullanım Kılavuzu'ndan faydalanabilirsiniz.

1. Uzaktan ve Senkron (Eşzamanlı) Yürütülecek Dersler

2. Uzaktan ve Asenkron (Eşzamansız) Yürütülecek Dersler

3. Tamamen Yüz Yüze Yürütülecek Dersler