2020-21 Bahar Yarıyılı Ara Sınavlarına İlişkin Duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,
 
Bildiğiniz gibi 2020-21 Bahar Yarıyılı ara sınavlarımız başlamıştır.
 
COVID-19 salgını nedeniyle elektronik ortamda yapılan sınavlarda, çoktan seçmeli sınav ve yazılı yoklama gibi klasik değerlendirme türlerinin yanı sıra portfolyo, ödev ve proje gibi çağdaş sınav türleri de kullanılmaktadır. Sınavın türü, süresi ve ağırlığı dersin öğretim elemanı tarafından teklif edilir ve ilgili Fakülte/YO/MYO kurulunca onaylandıktan sonra öğrencilere ilan edilir.
 
Uzaktan yapılan sınavların güvenliği için, uygulanan ölçme-değerlendirme yöntemine göre güvenlik önlemleri de değişiklik gösterebilir. Bu güvenlik önlemleri arasında, sınav sorularının ve şıklarının karışık gelmesi, sınav süresinin sınırlı tutulması, sınav soruları arasında gezinme yapılamaması veya performans sınavları için kamera açtırılması sayılabilir.  
 
Bilgisayar ve/veya İnternet erişimi sınırlı olan öğrencilerimiz mazeretlerini devam ettikleri okula bildirdikleri takdirde, erişimlerinin sağlanması için gerekli yönlendirmeler yapılacak ve Kurul kararıyla mazeret sınavına girmeleri mümkün olacaktır.
 
Sınavlara ilişkin itiraz ve görüşlerinizi sinavitiraz.mu.edu.tr adresi üzerinden dolduracağınız bir formla bildirebilir, sınavlarınızla ilgili detaylı bilgi isteyebilir veya sınav sonucuna itiraz edebilirsiniz.
 

Son Güncelleme Tarihi : 15.04.2021 17:15 Okunma Sayısı : 6751

Son Duyurular