Meslekî ve Teknik Eğitimin Dijitalleşmesi Atölyesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ortağı olduğu “Digitalising VET: The Flipped Work Based Learning (Flipped VET)” isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında mesleki ve teknik eğitim alanında çalışan öğretmenlere, eğitmenlere ve meslek yüksekokullarında çalışan öğretim elemanlarına yönelik “Meslekî ve Teknik Eğitimin Dijitalleşmesi Atölyesi” isimli bir etkinlik düzenlenecektir. 18 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek olan atölyeye buradan kayıt olabilirsiniz.

Atölye çalışması 18 KASIM 2022 13:00-16:00 saatleri arasında Muğla / Menteşe Atatürk Kültür Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Atölye çalışmasına katılım hakkı kazanan katılımcılar mail yoluyla bilgilendirileceklerdir.
Atölye Programı:
-Flipped VET Proje Tanıtımı: İmkânlar ve Olanaklar
-Meslekî ve Teknik Eğitim'de Ters Yüz Öğrenme
-Canva Kullanma Atölyesi
Eğitmenler:
Doç. Dr. Müge Adnan
Doç. Dr. Kevser Özaydınlık
Dr. Yılmaz İlker Yorulmaz
Eyüp Şen
Nurhayat Kocatürk Kapucu
 
Not: Ters Yüz İş Temelli Öğrenme Müfredatı: İş Temelli Öğrenmenin Dijitalleştirilmesi isimli çalışmaya buradan ulaşabilirsiniz. Atölye çalışmasında, iş temelli öğrenme de dahil olmak üzere Ters Yüz Öğrenme ve uygulama çalışması olarak Canva Kullanımı konuları işlenecektir. Atölye çalışması meslek lisesi öğrenmeleri ve meslek yüksekokullarında çalışan öğretim elemanlarının katılımına açıktır. Katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.          

18.11.2022

Son Etkinlikler