LiveZilla Live Chat Software

Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı

PROGRAM BİLGİLERİ | AKADEMİK PERSONEL | İLETİŞİM BİLGİLERİ

Muğla Meslek Yüksekokulu (MMYO) bünyesinde açılan Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı, bilgi teknolojileri konusunda iş dünyasının ihtiyacı olan ara eleman yetiştirmeyi amaçlar. Programda donanım ve yazılım projelerinde çalışabilecek, gerektiğinde araştırma-geliştirme yapabilecek kişilerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim süresi 4 yarıyıldan oluşur ve toplam 2 yıldır. Dersler canlı ders sistemi kullanılarak çevrimiçi yürütülür. Öğrenciler kaçırdıkları dersleri, daha sonra kayıttan izleyebilir. Dersler internete dayalı uzaktan eğitim sistemiyle yürütülmektedir ve dersleri takip edebilmek için internet erişimli bir bilgisayara sahip olmak yeterlidir.

MMYO Bilgisayar Programcılığı' na kayıtlı olan öğrencilerin 30 iş günü iş yeri eğitimi zorunluluğu vardır. MSKÜ Meslek Stajları Yönergesi'nin 8. maddesi uyarınca öğrenciler II. yarı yıl sonundan itibaren staja başlayabilirler.

Program kapsamında her yarıyıl bir ara sınav ve bir yarıyıl sonu sınavı yapılır. Ayrıca bütünleme sınavı vardır. Ara sınavlar uzaktan çevrimiçi olarak, yarıyıl sonu sınavlar ve bütünlemeler ise gözetimli olarak üniversitemiz kampüsünde yüz yüze yapılmaktadır.

Öğrenciler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin sahip oldukları tüm haklara sahiptirler. Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler Bilgisayar Programcısı unvanını alırlar.

Muğla Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim Ön Lisans Programı Öğrenim Ücreti Bilgileri:

Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı'na kayıt yaptıracak öğrencilerimiz dönemlik olarak ............. ödeyeceklerdir.

Yeni Kayıt Tarihi 11-18 Ağustos 2017
Kayıt Yenileme Tarihi 5-8 Eylül 2017
Harç Ücreti
Materyal Ücreti

Öğrenim ücreti ödemelerinizi kayıt yenileme döneminde öğrenci numaranızı söyleyerek herhangi bir Garanti Bankası şubesinden yapabileceksiniz.

Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programına ilişkin akademik ve öğrenci işleri ile ilgili tüm konular Muğla Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülmektedir.