LiveZilla Live Chat Software

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı

PROGRAM BİLGİLERİAKADEMİK PERSONEL İLETİŞİM BİLGİLERİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programının eğitim süresi 3 yarıyıldır. Bu süre başarısız olunan derslerin tekrarı ya da bitirme projesinin gecikmesi halinde 6 yarıyıla kadar uzayabilir.

Dersler haftada 3 saat canlı ders sistemi kullanılarak çevrimiçi yürütülür. Öğrenciler kaçırdıkları dersleri daha sonra kayıttan izleyebilir. Dersler internete dayalı uzaktan eğitim sistemi ile yürütüleceğinden dersleri takip edebilmek için internet erişimli bir bilgisayara sahip olmak yeterlidir.

Program kapsamında her yarıyıl bir ara sınav ve bir yarıyıl sonu sınavı yapılır. Ayrıca bütünleme sınavı vardır. Ara sınavlar uzaktan çevrimiçi olarak, yarıyıl sonu sınavlar ve bütünlemeler ise gözetimli olarak üniversitemiz kampüsünde yüz yüze yapılmaktadır.

Öğrenciler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yüksek lisans öğrencilerinin sahip oldukları tüm haklara sahiptirler. Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler alanlarında tezsiz yüksek lisans diploması almaya hak kazanırlar.

İşletme Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrenim Ücreti  Bilgileri:

Uzaktan Eğitim Tezsiz yüksek lisans programına kesin kayıt hakkı kazananların harç miktarı dönemlik 2.010 TL olup  toplamda 6.030 TL dir. I. II. ve III. yarıyıllarda 3 eşit taksit halinde ödenecektir.

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programına ilişkin öğrenci işleri ile ilgili tüm konular Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yürütülmektedir.