LiveZilla Live Chat Software

Ekonomi ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programı

PROGRAM BİLGİLERİ | AKADEMİK PERSONEL İletişim Bilgileri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ekonomi ve Finans Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programının eğitim süresi 3 yarıyıldır. Bu süre başarısız olunan derslerin tekrarı ya da bitirme projesinin gecikmesi halinde 6 yarıyıla kadar uzayabilir.

Dersler canlı ders sistemi kullanılarak çevrimiçi yürütülür. Öğrenciler kaçırdıkları dersleri daha sonra kayıttan izleyebilir. Dersler internete dayalı uzaktan eğitim sistemi ile yürütüleceğinden dersleri takip edebilmek için internet erişimli bir bilgisayara sahip olmak yeterlidir.

Program kapsamında her yarıyıl bir ara sınav ve bir yarıyıl sonu sınavı yapılır. Ayrıca bütünleme sınavı vardır. Ara sınavlar uzaktan çevrimiçi olarak, yarıyıl sonu sınavlar ve bütünlemeler ise gözetimli olarak üniversitemiz kampüsünde yüz yüze yapılmaktadır.

Öğrenciler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yüksek lisans öğrencilerinin sahip oldukları tüm haklara sahiptirler. Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler alanlarında tezsiz yüksek lisans diploması almaya hak kazanırlar.

Ekonomi ve Finans Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrenim Ücreti  Bilgileri:

Uzaktan Eğitim Tezsiz yüksek lisans programına kesin kayıt hakkı kazananların harç miktarı 4.950TL(AKTS Kredi Değeri= 4.950TL/90AKTS= 55 TL) olup I. II. ve III. yarıyıllarda 3 eşit taksit halinde ödenecektir.

Ekonomi ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programına ilişkin öğrenci işleri ile ilgili tüm konular Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yürütülmektedir.